0317 497 620 info@cleanlight.nl

CleanLight: Geeft u een veilige, gemakkelijke Ultraviolet-Licht Gewasbescherming

Als u naar ons bedrijf kijkt en u zich afvraagt waarom onze CleanLight UV-C apparatuur wereldwijd zo populair en betrouwbaar is, dan begint u met de oprichter van CleanLight, Arne Aiking. Hij heeft tientallen jaren ervaring in de bosbouw en andere landbouw-gerelateerde industrieën, en zijn idee voor het gebruik van ultraviolet licht als ontsmettings- en sterilisatiemiddel in de landbouw, voedselproductie, openbare ruimtes en gezondheidsfaciliteiten kwam op een zeer interessante manier.

Wat er gebeurd is, is dat Arne vele jaren geleden als boswetenschapper in Chili werkte toen hij merkte dat een klein leger van vrouwelijke bosbouwers elke ochtend ijverig kleine bomen uit hun nachtelijke huis in een kas in het zonlicht lieten pendelen. Toen Arne de vrouwen en hun werkgever vroeg waarom ze dit deden, vertelden ze hem dat zonlicht een natuurlijk ontsmettingsmiddel is dat alle ziekteverwekkers die zich ‘s nachts op de planten opbouwen, doodt.

Arne antwoordde door te zeggen: “Jullie jonge bomen krijgen zonlicht in de kas, dus waarom moeten jullie ze naar buiten verplaatsen? De bosbouwers legden uit dat de meeste kasmaterialen de ultraviolet-C (UV-C) straling blokkeren die ziekteverwekkers op planten en andere oppervlakken doodt. Arne begon onderzoek te doen naar UV-C en ontdekte tot zijn vreugde dat het inderdaad een zeer krachtig ontsmettingsmiddel en anti-pathogeen is.

Geïnspireerd door het idee om UV-C te gebruiken om duivelse ziekteverwekkers te stoppen die boeren en anderen honderden miljoenen dollars per jaar kosten en onze voedselvoorziening zouden kunnen bedreigen, werkte Arne jarenlang samen met landbouwkundigen, agronomen, plantenwetenschappers, ingenieurs en andere deskundigen om ‘s werelds beste UV-C-apparatuur voor de bestrijding van ziekteverwekkers te creëren.

In 2006 richtte Arne CleanLight op in Nederland en begon met de productie van de meest innovatieve, gebruiksvriendelijke, veilige en kosteneffectieve gewasbeschermingstechnologie ooit. Vandaag de dag is ons bedrijf wereldwijd bekend en we moeten blijven uitbreiden om de vraag naar onze producten bij te houden!

CleanLight apparatuur is om vele redenen bijzonder populair. Een van de redenen is dat het is gebouwd met de hoogste niveaus van ontwerp, engineering, componenten, kwaliteitscontrole en productiestandaarden. Met duizenden tevreden gebruikers van CleanLight-toestellen in minstens 26 landen worden onze producten zowel binnen als buiten gebruikt in allerlei soorten landbouwondernemingen. Ze zijn betrouwbaar, robuust en effectief.

Onze apparatuur beschermt veldgewassen, kasplanten, bloembollengewassen, geoogst fruit, noten en groenten, legale cannabis, gewas omgevingen, apparatuur en andere infrastructuur door het doden van schadelijke schimmels, schimmels, virussen en bacteriën. Niet alleen dat, maar onze uitrusting steriliseert ook water en lucht, waardoor schadelijke ziekteverwekkers voortdurend, snel en gemakkelijk worden verwijderd.

Onze klanten ontdekken dat CleanLight UV-C hen bevrijdt van overmatige afhankelijkheid van schadelijke schimmel- en meeldauwbestrijdingsmiddelen en andere materialen, tijd en geld bespaart, hun producten veiliger maakt en meer in overeenstemming met biologische en andere veiligheids- en landbouwprotocollen, en hen in staat stelt om gewassen te telen die ze voorheen niet gemakkelijk konden kweken.

Een andere reden waarom u van CleanLight zult houden, is dat we toegewijd zijn aan productuitmuntendheid en uw tevredenheid. Ons team heeft de hele wereld afgereisd om samen met producenten op locatie te werken aan het ontwerpen van aangepaste apparatuur voor hun behoeften. Onze technische ondersteuning en technische mensen zijn uitstekend creatief en innovatief in het creëren van apparatuur die het beste voor u werkt. Niet alleen dat, maar we geven u ook de meest praktische adviezen over het gebruik van onze apparatuur voor maximale voordelen; dit omvat video’s en andere op maat gemaakte instructies.

U zult blij zijn te weten dat integriteit, een passie voor het maken van de beste uitrusting en innovatief, eigen wetenschappelijk onderzoek en engineering de kern vormen van ons bedrijfsethos. We begrijpen de uitdagingen waar boeren, kwekers van medicinale planten, kassenwerkers, bloembollenproducenten, fruit- en notenproducenten en anderen in de waardevolle landbouw- en voedingsindustrie mee te maken hebben en geven er veel om.

We hebben de verhalen gehoord over hartzeer wanneer telers poederachtige meeldauw, fusarium, bladseptoria, grijze schimmel (botrytis cinerea) en andere ziekteverwekkers de gewassen ‘s nachts zien vernietigen. We weten hoe telers worstelen met het gebruik van anti-pathogene chemicaliën en dure milieucontroles bij vaak voorkomende pogingen tot het veilig en gemakkelijk blokkeren van pathogene uitbraken voordat ze beginnen.

Erger nog, de traditionele interventies die gebruikt worden om schadelijke schimmels, schimmels, ziekteverwekkers en virussen te bestrijden brengen risico’s met zich mee, kosten veel geld, tijd en moeite, brengen werknemers en consumenten in gevaar. Het goede nieuws is: Het is wetenschappelijk bewezen dat CleanLight UV-C deze ziekteverwekkers veilig, snel en gemakkelijk kan verminderen en zelfs elimineren.

Een van de belangrijkste facetten van ons bedrijf is dat we altijd innoveren, altijd upgraden en altijd inspelen op de behoeften van de wereld. Zodra bijvoorbeeld de COVID-19-pandemie van het Coronavirus duidelijk werd, zetten we onze wetenschappers aan het werk om dat nieuwe virus te onderzoeken om te zien of UV-C de verspreiding ervan kan helpen stoppen. Dat kan.

Binnen enkele dagen na het begin van de pandemiecrisis verschepen we onze handheld UV-C-producten, UV-C-tunnels en andere antivirale UV-C-apparaten al naar ziekenhuizen, dokterspraktijken, luchthavens en andere voorzieningen. Bij gebruik volgens de voorschriften doodt CleanLight UV-C het Coronavirus op alle oppervlakken en apparatuur (maar gebruik het niet op uw huid).

Laten we ook opmerken dat het gebruik van CleanLight UV-C een manier is om de Darwiniaanse natuurlijke selectie te verslaan en de meedogenloze aanpassingsziekteverwekkers hebben laten zien dat ze zich snel ontwikkelen om immuun te worden voor chemicaliën die tegen hen worden gebruikt. Op dezelfde manier creëert overmatig gebruik van antibiotica super-microben die ongevoelig zijn voor antibiotica, overmatige afhankelijkheid van fungiciden, schimmelwerende middelen en soortgelijke chemicaliën zorgt voor gemuteerde, bijna onsterfelijke gewasdodende ziekteverwekkers. Bij gebruik volgens de voorschriften stoppen onze UV-C lichtbehandelingen deze ziekteverwekkers zonder dat ze de kans krijgen om immuniteit te ontwikkelen voor de dodende kracht van UV-C.

Nu ziet u het duidelijke feit dat CleanLight de leider is in UV-C technologie omdat onze apparatuur beter ontworpen is en beter werkt, onze producten betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn, we zijn pioniers en vernieuwers, we zijn op wetenschap gebaseerd, en bovenal…we zijn 100% toegewijd aan het oplossen van uw ziekteverwekker problemen zodat u betere resultaten heeft, minder gedoe, en meer winst.

Neem vandaag nog contact met ons op en zie hoe CleanLight voor u werkt. U helpen uw doelen te bereiken is wat we het liefst doen.